Puuttuuko suomalaisilta miehiltä testosteronia?

Heippa sinä suomalainen mies. Vastaapa rehellisesti syötkö päivittäin siemeniä ja pähkinöitä? Entä onko lautasellesi säännöllisesti rasvaista kalaa? Tykkäätkö avokadosta? Montako päivää on edellisestä kerrasta?

Katsoin tänään parin tunnin kaupunkikierroksella tarkoituksella sillä silmässä suomalaisia miehiä. Tyypillisimmin suomalaisella miehellä on kesäaikaan reisitaskushortsit ja t-paita – vaatetuksella ei siis vastakkaista sukupuolta hurmata. Paikallinen trendi on pujoparta. En lakkaa koskaan ihmettelemästä, että miksi ihmeessä ?? Todellinen turn off, sanonpa vaan ja lisäksi tätä ihanuutta tapaa vain Suomessa. Vartalotyypeissä keskivartalolihavuus on yleisin, ehdottomasti. Kaiken kaikkiaan kokonaisvaikutelma suomalaisista miehistä tänään kauppakeskus Jumbossa oli melko harmaa ja huomaamaton.

Ei millään pahalla – tykkää  miehistä ja monessa tämän päivän tarkastelun kohteeksi joutuneessa oli potentiaalia positiivisessa mielessä. Mutta en silti  voinut olla pohtimatta, puuttuuko suomalaiselta mieheltä testosteronia?

Testosteronia syntyy kehossa syömällä kasviksia – erityisesti kukka- ja parsakaalia, rasvatonta lihaa, kalaa ja siemeniä tai pähkinöitä.  Tasoja pitää yllä säännöllinen seksi, riittävä uni ja alhainen stressi sekä treeni. Alhainen testotaso taasen yhdistyy alkoholin käyttöön ( kaksi annosta vuorokaudessa riittää tuhoon), vatsarasva ja mänboobsien ilmaantuessa toivo on jo menetetty.

En tiedä olenko harvinaisuus, mutta naisena kaipaisin hiukan flirttiä katukuvaan. Hyvännäköisiä miehiä on kiva katsoa ja hauskaa on, jos joskus saa hieman vastakaikuakin 😉

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *